4 Temmuz 2011 Pazartesi

Sermayesiz Kazanç


Sermayesiz Kazanç

makale no:1 Sermayesiz kazanç ın heralde en pratik hatta tek yolu internet deninebilir.İnternette sermayesiz para kazanmak herkesin iştahını kabartsa da pratikte internetten sermayesiz para kazanmak kolay değildir heleki günümüzde.Eskiden olsa internetten para kazanmak daha kolay bir yoldu denenebilirdi çünkü website azdı bu kadar gelişmiş siteler yoktu ama o zamanda internete güvenilirlik ve internet kullanımı azdı.Neyse lafı uzatmadan konuyu dağıtmadan yazımıza devam edelim.

İnternette sermayesiz para kazanmak için çok çeşitli yöntemler bulunmaktadır bunlara birazdan değineceğiz. Eğer sizler de internetten sermayesiz para kazanmak istiyorsanız doğru yöntemleri uygulamalısınız ki bu yöntemler çok farklı metotlar ve yöntemlerle uygulanmaktadır. Konuya şöyle devam edelim interneti bir tarlaya benzetecek olursak tarlanıza hangi ürünleri ekeceğinizi, nasıl bakımını yapacağınızı ve nereye satacağınızı bilirseniz para kazanabilirsiniz öyle değil mi? Aynı mantık internette de geçerlidir. Diyelim affiliate marketing yani satış ortaklığını öğrenip para kazanmak istiyorsunuz. Affiliate marketing sistemini sadece öğrenmek para kazanmak için tek başına yeterli değildir. Bu sistemi öğrenirken öncelikle kendiniz için bir Pazar seçmelisiniz yani ürünlerinizi kimlere satmak istiyorsanız o kitle için hem satışı yüksek hem de faydası iyi ürünler seçip ona göre satmalısınız ve ürünlerinizi de en iyi nasıl tanıtabilirsiniz bir plan kurmalısınız.Tabiki tek yöntem internetten ürün satmak değildir bir çok yöntem mevcuttur ama bunun en basiti ve kolay yollarından biri bu metotdur.

Satış linklerinizi aşağıdaki yöntemleri kullanarak yaygınlaştırabilir ve ürün tanıtımınızı arttırabilirsiniz:

1- Blog açarak. (blogger.com, blogcu.com, wordpress.com vs.)
2- Makale yazarak. (makalemarketi.com, makaleler.com vs.)
3- Sosyal ağ siteleri. (facebook, twitter, friendfeed vs.)
4- Video paylaşım siteleri. (youtube, metacafe, dailymotion vs.)



Benim tavsiyem öncelikle blogger, blogcu ve wordpress sitelerinden birer tane blog açın neden bu kadar çok blog açıyoruz diye soracak olursanız malumunuz Türkiye’de yaşıyoruz ve devamlı web siteleri ve bloglar mahkeme kararlarıyla kapatılıyor. Bunun en son örneği de blogger kapatılarak meydana geldi. O yüzden siz her ihtimale karşı birkaç blog sitesinden blog açın ki herhangi bir sebeple bir blog sitesi kapatılırsa öteki blog siteleriyle işinizi sürdürebilesiniz. Bloglarınızı açtıktan sonra satış linklerinizi bu bloglarda toplayarak hepsiyle ilgili tanıtım yazıları yazıp ürünlerinizi güzel bir şekilde tanıtabilirsiniz. Ürünlerinizi tanıtırken ürünlerinizle ilgili resimleri, bannerları veya varsa videolarını bloglarınızda yayınlayabilirsiniz. Bu blog adreslerini daha sonra sosyal ağ sitelerinde blogları açtığınız isimlerle facebook, twitter, linkedin gibi siteler de kullanıcılar oluşturup buralarda arkadaşlarınıza devamlı bir şekilde bahsedin. Video sitelerinde de tanıtımını yaptığınız satış linklerinizin videolarını indirip yine bu sitelerde de birer tane kullanıcı hesabı açıp bu hesaplarınıza indirdiğiniz satış linklerinizin videolarını altına da bloğunuzun adresini yazıp tekrar yükleyebilirsiniz. Bu şekilde hem kendi bloğunuzun adresi görünecek hem de o ürün sahibinin satışına katkıda bulunmuş olacaksınız. Bunun yanında makale sitelerine de iyi makaleler yazıp kendi bloğunuza da link verirseniz faydalarını görürsünüz. Makale yazarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta makaleleriniz ürün tanıtımıyla ilgili olmamalı yani sadece konu bilgilendirmesi olmalı mesela şu anda okumakta olduğunuz bu makale gibi. Dikkat ettiyseniz ben bu makalede hiçbir ürün tanıtımı yapmadım sadece nasıl internetten sermayesiz para kazanılır onu anlattım.

İnternetten sermayesiz para kazanma olayına biz çiftçi yöntemi diyoruz bu yüzden eğer sermayesiz para kazanmak istiyorsanız dediklerimi yapıp sabredeceksiniz çünkü reklamsız kazanç biraz daha yavaş kazanılan bir kazançtır unutmayın.

Tabi asıl kazançınız için belirleyici nokta ürününüzün ne kadar iyi olmasıdır çünkü unutmayın aslında en çok reklamınızı ürünü satın alanlar yapar eğer alıp biri beğenirse eşine dostuna tavsiye eder ama beğenmessede sakın alma ben aldım pişmanım der işte bu yüzden en iyi bildiğiniz iş kolunda yapın bu anlatılanları.İyi kazançlar.

0 yorum:

Yorum Gönder